Pauze

Kat pauzeert

Het jaar 2020 loopt ten einde, tot grote vreugde van velen. Eindelijk kunnen we diep ademhalen en hopelijk samen in 2021 een nieuw begin creëren. We moeten onze lessen leren van de fouten die we hebben gemaakt, goede voornemens voor het nieuwe jaar bedenken en even pauzeren, wat helaas vaak buiten de boot valt in het stressvolle dagelijkse leven.

Tijd om terug te blikken op 2020. Bij 4cats kunnen we ondanks alle omstandigheden en de moeilijke situatie door COVID-19 een positieve balans opmaken. We hebben veel nieuwe zakenpartners kunnen winnen, hebben ons personeelsbestand vergroot, ons eigen assortiment kunnen uitbreiden en enkele merken aan ons assortiment kunnen toevoegen. Ook waren we op vrijwillige basis actief in de vorm van donaties in natura en geld (zie blogpost Gnadenhof Stolberg) om in deze moeilijke tijd steun te bieden aan kleinere organisaties die om dierenwelzijn geven.

2020 was een moeilijk jaar, 2021 is de nieuwe start
2020 was een moeilijk jaar, 2021 is ons nieuwe begin samen

We bleven werken aan onze online aanwezigheid. We hebben de bouw van ons nieuwe hoofdkantoor gepland en gestart en kunnen daarom nauwelijks wachten tot 2021. We kijken uit naar ons nieuwe bedrijfspand en de vele nieuwe mogelijkheden en kansen die daaruit voortvloeien. We zijn klaar om de uitdagingen van 2021 aan te gaan en ze boven alle verwachtingen in te vullen.
We willen in het nieuwe jaar weer volledig aanvallen en onze normen hoger leggen, dit is de enige manier waarop we echt kunnen verbeteren en onze klanten een onvergetelijke game-ervaring kunnen bezorgen.

We kijken ernaar uit om samen met u op deze weg te gaan. Maar voordat we dit samen doen, wensen we jullie prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar 2021!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.